Kurser


Mindfulness

Jeg afholder mindfulness kurser, hvor jeg underviser i, hvordan du via fuld opmærksomhed på det “nu”, du befinder dig i, kan sætte din puls ned og blive mere til stede i din krop og dit liv. Herved vil du kunne øge din koncentration og opleve en større kontrol over dine følelser, tanker og handlinger, uanset hvilke udfordringer, din hverdag byder på.

Personlig udvikling

Med afsæt i forskellige temaer, såsom “Skab et større selvværd”, “Find din indre kreativitet” og “Lær at sætte grænser” afholder jeg aften- eller weekendkurser for mennesker, der ønsker at finde og styrke sider i dem selv, som vil kunne hjælpe med til at gøre livet (endnu) mere positivt, givende og fredfyldt.

Ønsker du at deltage i et eller flere af ovenstående kurser, er du meget velkommen til at kontakte mig for nærmere information omkring datoer, priser mm.

Skulle du være interesseret i at supplere arbejdet med dig selv med mere fysiske øvelser, er yoga måske en mulighed. Jeg kan anbefale yogainstruktør Lotte Ljungstrøm, som underviser og afholder kurser, events mm på sit pragtfulde yoga og wellness center ByLjungstrøm beliggende på Langstruplund udenfor Fredensborg.