Jeg er autoriseret psykolog – uddannet som psykolog (cand.psych.) ved Københavns Universitet. Ud over mit terapeutiske virke arbejder jeg også som forfatter, foredragsholder og forelæser. Blandt andet har jeg forelæst på Folkeuniversitetet ved Københavns Universitet og har fået udgivet videnskabelige arbejder i Danmark og udlandet – herunder et kapitel i bogen ”Mønsterbrud i opbrud”. Herudover har jeg i en længere årrække været ansat som ekstern lektor i medicinsk psykologi ved Københavns Universitet.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening (DP).

Nogle af mine specialeområder er krise, stress, angst, depression samt personlig og arbejdsmæssig udvikling og vækst. Jeg har mangeårig erfaring med behandling og sparring af voksne og unge indenfor bl.a. disse nævnte områder.

Min terapeutiske indfaldsvinkel bygger på forskellige af psykologiens retninger – blandt andet psykodynamisk, kognitiv og eksistentialistisk teori og metode. Hvor det er relevant for terapien, benytter jeg mig også af mindfulness (optræning af evnen til at kunne slippe sine bekymringer om fremtiden, fortrydelser over fortiden og til at kunne være til stede i nuet).

Det er vigtigt for mig at møde min klient så accepterende, rummende og støttende som overhovedet muligt. Jeg prøver at skabe et rum og en relation baseret på nærvær, tillid, anerkendelse og respekt. Og arbejder bl.a. med støttende, indsigtsgivende og frigørende samtaleterapi, der tillader mennesker at overvinde indre og/eller ydre begrænsninger. Det er min overbevisning, at hvert enkelt menneske selv indeholder svarene/løsningen på det, de søger. En af mine vigtigste roller er sammen med min klient at finde nøglen til disse svar og løsninger.

Jeg har haft klinik og arbejdet som selvstændig praktiserende psykolog siden 2009 – de sidste ti år med klinik i Helsingør. Da corona-epidemien ramte Danmark, måtte jeg i marts 2020 på grund af restriktionerne lukke min klinik ned for fysisk fremmøde. Jeg har siden da udelukkende haft samtaler med mine klienter via enten videokald eller telefonsamtale. Denne måde at have samtaler på har vist sig at være forbundet med forskellige fordele, som mine klienter vægter højt. Jeg har derfor valgt at køre min praksis videre kun med online samtaler.

Du kan i videoen her på siden få et lille indblik i, hvem jeg er som menneske og som psykolog. Og så kan du høre om det format, jeg kører mine samtaler via – nemlig videokald og telefonsamtale – og de fordele, der er forbundet hermed.

Teknisk info om videosamtaler

Som beskrevet tidligere her på siden har jeg udelukkende samtaler via enten videokald eller telefonsamtale. Foretrækker du videosamtaler, kan du vælge at bruge enten din computer eller din mobil/tablet til samtalen. Vælger du at bruge din computer, er fremgangsmåden utrolig enkel. Du skal ikke installere noget på din computer – det eneste, som du behøver at gøre, er at åbne din mail i webbrowseren Chrome. Nogle minutter inden vores samtale sender jeg dig en mail med et link til videokald-systemet Wire (et sikkert system, der lever op til GDPR/persondataforordningens krav). Herefter ringer jeg til dig på din mobil/telefon og guider dig igennem nogle få, enkle trin, ind til vores private samtalerum. Vil du helst bruge din mobil/tablet, sender jeg dig en invitation via sms til den gratis beskedtjeneste Signal (ligeledes et sikkert system, der lever op til GDPR/persondataforordningens krav). Signal er en app, som du på Iphones/Ipads (IOS-styresystem) henter i App Store og på android mobiler henter i Google Play. Den fungerer på samme måde som messenger med mulighed for at skrive beskeder, have talesamtaler og videosamtaler via nettet (WiFi eller data).