Coaching – Personlig og faglig udvikling

Et menneske kan også være et sted i sit liv, hvor det ikke oplever egentlige belastninger, men har et stort behov for at komme videre i sin personlige og/eller faglige udvikling. Som f.eks. at afdække uopfyldte ønsker og mål og at finde vejen til opfyldelse af disse ønsker og mål. Her kan samtaler med en psykolog stimulere og lette denne proces.

Behovet for en sådan proces kan opstå på mange områder – f.eks.:

  • Du vil gerne udnytte dine potentialer bedre i arbejdslivet – om det så er i din nuværende stilling eller gennem et skift til en ny stilling.
  • Du vil gerne blive bedre til at lytte til dig selv. Bedre til at kunne sige nej til de ting/aktiviteter/situationer/mennesker, du ikke ønsker i dit liv. Og bedre til at sige ja til de muligheder, som livet tilbyder dig
  • Du vil gerne skabe mere givende og inspirerende relationer til andre, blive mere udadvendt  – eventuelt få nye venner, en ny kæreste etc.
  • Du ønsker et sundere liv – med bedre vaner inden for kost, motion, søvn og lignende.
  • Eller du søger et rigere livsindhold med ting, som giver mening for netop dig inden for f.eks. sport, kultur og efteruddannelse.

 

Jeg er måske ikke gået den vej, jeg havde tænkt mig at gå, men jeg tror, at jeg er endt der, hvor jeg havde tænkt mig at ende. – Douglas Adams
Every blade of grass has its Angel that bends over it and whispers,”Grow, grow”